De blauwe kamer

Het verhaal gaat verder...

Het verdiep lager was een mooie plek om wat foto’s te maken van onszelf. In één van de vele kamers begon ik me uit te kleden om van outfit te wisselen.

Hoe haalde ik het eigenlijk in mijn hoofd om bij vriestemperaturen in lingerie te willen poseren?

Ik haalde Anneli haar favoriete zweep uit mijn tas en gooide hem speels naar haar toe. Ze glimlachte.

Oh meisje, je moest eens weten wat ik daarmee wil doen...

Wanneer ik klaar was wandelde ik de grote hal in. Op mijn veertien centimeter hoge hakken, in één van mijn favoriete lingerie sets met de zweep in mijn handen.

Het was echt ijskoud, ik voelde het aan mijn voeten, maar ik moest iets overhebben voor mooie foto’s, toch?

Ik had overigens wel al in koudere omstandigheden model gestaan. Anneli nam verschillende foto’s en als ik voldoende materiaal had, ging ik terug naar de kamer. Anneli kwam achter me staan. Haar aanraking deed me huiveren door de koude, maar ik wilde haar handen zo graag op mijn lichaam voelen dat ik me snel over de koude heen zette.

Ze streelde mijn zij en buik. Op mijn hakken was ik een heel stuk groter dan haar, dus kon ze iets moeilijker bij mijn hals om me te kussen.

Ik liet de zweep vallen en draaide me om, keek haar recht aan. Het verlangen was af te lezen in haar ogen. Ik duwde haar tegen de muur aan, kuste haar terwijl haar handen afzakten naar mijn heup.

Shit! Voetstappen!

Ik legde mijn hand over haar mond en gebaarde dat ze stil moest blijven. Er waren duidelijk mensen in het gebouw en ze kwamen onze richting uit!

Anneli was nog aangekleed, ze nam alle kledingstukken die op de grond verspreid lagen en bracht ze naar me toe.

Terwijl ik me vliegensvlug omkleedde bleef ze in de deuropening staan zodat er niemand de kamer binnenkwam.

Ik hoorde de deur van de grote hal open gaan, twee mannenstemmen begroetten haar, maar gingen verder naar de verderop gelegen kamers.

Terug aangekleed keek ze me met een duivels lachje aan.

Dit is nog niet voorbij meisje.

We gingen verder op verkenning, zochten de mooiste plekjes op om te fotograferen. We wandelden door de vele lege gangen tot we uitkwamen aan de achterzijde van het gebouw.

‘Had je niet gezegd dat er hier ergens nog politiecellen waren?’

Ik knikte bevestigend.

‘Dat zou moeten ja.’

We wandelen een donkere gang door en kwamen uit op de cellen. Het waren lege ruimtes. Oké, de celdeuren waren leuk, maar het was er zo donker dat het me niet voldoende aansprak om er een foto van te nemen. We keerden terug naar het centralere deel. In de gang was een metalen hek die de ruimte van de kluis sierde. Het bracht me op een ideetje.

‘Ga ertegen staan, rug naar mij.’

‘Maar die mensen-’

‘Vertrouw me maar.’

Aarzelend ging ze er tegen aan staan. Ze stond niet in een correcte houding dus gaf ik haar een harde klap op haar billen.

‘Verbeter je houding.’

‘Natuurlijk Miss.’

Ze spreidde haar benen en nam het ijzeren hekken vast met beide handen. Ik stond achter haar en streelde haar rug.

Haar uitkleden zou te riskant zijn, die mannen waren hier nog ergens in het gebouw aanwezig en ze moesten hier hoe dan ook langs om naar buiten te gaan.

Dan maar met kleren aan.

Onder haar trui bevoelde ik haar warme zachte huid. Haar tepels stonden stijf tegen de stof van haar bh aan. De koude of de opwinding? Vermoedelijk een combinatie van beide.

Ik trok de stof van haar bh wat naar beneden zodat haar borsten bevrijd waren. Haar tepels nam ik vast tussen mijn duim en wijsvinger en ik liet ze heen en weer rollen, kneep er in tot ze kreunde. Ze liet haar hoofd achterover hangen, leunde tegen me aan. Terwijl mijn ene hand haar borsten bleef bespelen maakte ik haar broek los met mijn andere hand.

Ze had geen ondergoed aan.

Ondeugend meisje.

Ik ging over haar schaamlippen heen en haar opwinding verwelkomde me meteen. Ik liet een vinger naar binnen glijden en ze ademde scherp in, beet op haar lip om een kreun te onderdrukken. Mijn vinger gleed zachtjes in en uit haar schede.

‘Niet klaarkomen,’ fluisterde ik in haar oor.

Haar gekreun werd luider dus kuste ik haar om het geluid te dempen. Uit het niets hoor ik de stemmen en het kraken van de trap.

Ze waren dichtbij.

Ik liet haar meteen los, likte mijn vinger schoon en zag hoe ze me met grote ogen aankeek.

‘Fatsoeneer jezelf,’ fluisterde ik opnieuw.

Net wanneer ze haar broek dicht geritst had kwamen de mannen de deur door.

Ik begroette hen vriendelijk en maakte een praatje. Anneli stond er verlegen bij, duidelijk nog opgewonden door wat ik minder dan één minuut geleden nog aan het doen was. De mannen gingen hun eigen weg op en ook wij vervolgen onze weg.

‘We gaan naar die blauwe kamer, daar wil ik nog foto’s maken.’

Ik kleedde mezelf terug uit en deed een ander lingeriesetje aan samen met een leren rok en mijn hakken. Anneli maakte opnieuw een reeks foto’s. Wanneer ze klaar was wandelde ik naar haar toe. Ze ging uit zichzelf voor me knielen.

Goed zo.

‘Je stelt me niet teleur vandaag.’

‘Doe ik dat anders wel Miss?’

Ik hoorde de speelsheid in haar stem en wist dat ze me uitdaagde.

‘Nooit.’

Ik liep rond haar, focuste me op haar houding, maar ook op de stemmen in het gebouw. Ze waren ver genoeg en ik vermoedde niet dat ze nog terug gingen komen naar hier.

‘Kleed je langzaam uit en kniel terug neer.’

In een recordtijd was ze uitgekleed en ging ze terug voor me zitten. Haar huid was bedekt met een laagje kippenvel.

Heerlijk om haar zo te zien zitten.

‘Raak jezelf aan.’

Ze keek naar me op terwijl ze haar handen over haar schouders liet glijden.

‘Ik zei aanraken, niet kijken.’

Haar blik ging terug naar beneden terwijl ze haar borsten streelde.

‘Lager.’

Het moment dat haar vingers haar clitoris aanraakten ging er een schokje door haar heen. Ik stapte uit mijn rok en liet hem voor haar op de grond vallen.

‘Ga maar door.’

Ze streelde zichzelf verder, ik kon me perfect inbeelden hoe nat ze stond. Mijn bh was het volgende kledingstuk die op de grond voor haar belandde.

‘Vinger jezelf.’

Ze beet op haar lip, ik voelde haar aarzeling maar ze ging verder. Voor ik haar verdere bevelen gaf, nam ik mijn camera en nam ik enkele foto’s van haar.

Het was iets dat we afgesproken hadden voor we hier toekwamen. Ze had er geen probleem mee als ik foto’s van haar wilde maken, ook al waren ze naakt of van seksuele aard.
Het was een perfecte combinatie. De kwetsbaarheid van haar naakte lichaam, de opwinding door haar handelingen en de vervallen omgeving.

Toen ik voldoende foto’s had gemaakt in de pose dat ze lag, ging ik voor haar staan, ik droeg enkel nog mijn string. Mijn tepels waren stijf, ik trok er aan, stond mezelf toe het genot te voelen waar ik zelf zo van hield. Ze begon zichzelf harder te bespelen, beet op haar lip om niet te kreunen. Het werd een uitdaging voor haar om niet klaar te komen én om niet op te kijken naar wat ik deed.

Ik stapte uit mijn string en gooide hem bij de overige kledingstukken. Ik bevoelde mezelf, nat zoals ik wel had verwacht. Gehurkt zette ik me achter haar. Mijn handen gleden over haar schouders naar haar borsten. Ik trok aan haar harde tepels, ze kromde meteen haar rug als reactie op mijn aanrakingen. Kussend ging ik van haar schouder naar haar oor.

‘Besef je wel hoe opwindend je nu bent?’ kreunde ik tegen haar aan, terwijl ik haar vrije hand vastnam en haar liet voelen hoe nat ik zelf was.

‘Oh Miss,’ kreunde ze.

‘Handen in je nek. Ogen gesloten.’

Ze gehoorzaamde meteen.

Ik ging voor haar zitten. Kuste haar passioneel terwijl ik mijn vingers over haar clitoris laat glijden.

Zo ontzettend opgewonden.

Ik likte haar tepels, zoog er aan en liet mijn tanden er over heen schrapen. Mijn vingers bevoelden haar vagina, plagend en speels om haar nog heviger te doen verlangen naar verlossing.

‘Miss... alstublieft...’

Ze streelde me, liet haar vingers over mijn gevoelige vlees glijden terwijl ze kreunend smeekte om haar eigen verlossing.

‘Had ik je gezegd dat je me mocht aanraken?’

‘Sorry…’

‘Ik had ook geen toestemming gegeven om te spreken, kom sta recht. Ga tegen de muur staan.’

Zonder waarschuwing gaf ik haar een klap op haar billen. En nog één, twee, drie klappen. Ze ademde scherp in bij elke klap die ik gaf. In mijn tas zaten de single tail en flogger, die laatste was een perfecte opwarmer.

Ik kleedde mezelf aan voor ik begon. Als ik zelf te koud kreeg had ik onvoldoende concentratie om haar te geven wat ze nodig had.

Zacht begon ik om haar huid op te warmen. Ik kon niet zomaar starten met de single tail want dan ging haar huid serieuze markeringen krijgen en ging ze morgen écht pijn voelen.

Ik verhoogde mijn tempo geleidelijk aan, liet de slagen sneller op elkaar volgen alsook werden ze harder. Haar billen en dijen kleuren mooi roze en voelden heerlijk warm aan. Het vocht liep uit haar kutje, zo opgewonden was ze van mijn zweep.

Ze ging nog meer om me smeken als ik de single tail op haar losliet. Ik had de zweep in mijn handen, het leer voelde vertrouwd aan. De eerste slagen waren niet zo hard, opbouwend maar al snel begon ik harder te slaan. Bij elke slag kreunde ze. De zweep liet mooie markeringen na op haar huid, ik hoopte dat ze morgen nog zichtbaar gingen zijn.

Na enkele minuten merkte ik op dat ze stilaan begon te zweven, dat was niet de bedoeling, niet hier op deze locatie. Ik liet de zweep vallen en trok haar aandacht terug naar mij.

‘Knielen.’ Ze gehoorzaamde meteen. ‘Kijk me aan.’

Haar ogen ontmoetten de mijne, het gevoel dat me overspoelde was zo verwarrend dat ik het niet kon omschrijven. Ik respecteerde haar voor haar onderdanigheid, het feit dat ze zich zo aan me gaf.

Ergens voelde ik me verantwoordelijk om voor haar te zorgen. Maar aan de andere kant bleven de twijfels ook aanwezig.

Het gesprek met Kai bleef zich in mijn gedachten herhalen. Het ergste was dat ik wist dat hij gelijk had. Het was alleen moeilijk om dat ook effectief toe te geven.

‘Doe je kleren terug aan, geen ondergoed. Ik wil je straks nog fotograferen.’

De teleurstelling was zichtbaar in haar blik, maar ze volgde mijn orders op. Net op het moment dat ze in haar broek wilde stappen hoorde ik stemmen dichterbij komen. Ik duwde haar tegen de muur aan met mijn hand over haar mond. Met mijn vrije hand maakte ik duidelijk dat ze stil moest zijn, door mijn vinger voor mijn mond te houden.

‘We hebben deze kant al gezien man, het is veel te koud om hier nog lang rond te lopen.’

‘Ik dacht dat ik iets hoorde...’

De stemmen waren in de ruimte, grenzend aan die waar wij waren. Het was niet dat ik bang was om gezien te worden in dit pand, maar wél met het materiaal dat nog op de grond verspreid lag. De mannen zouden hun ogen maar wat graag de kost geven over Anneli haar half naakte lichaam.

‘Kom op, dat was een dichtslaande deur of de wind.’ De man leek zijn compagnon te kunnen overtuigen. Hun stemmen werden vager. Pas wanneer ik niets meer hoorde liet ik haar los en mocht ze zich verder aankleden.

‘Ik heb nog één plek waar ik je wil fotograferen, als we daar klaar zijn gaan we, de koude begint me te irriteren.’

Met een bonzend hart verzamelde ik mijn materiaal en gingen we samen naar de benedenverdieping.

Aan het ijzeren hek, waar ik haar eerder al had uitgedaagd hield ik halt.

‘Uitkleden.’

Ik zag de twijfel op haar gezicht.

‘Lieverd, ik heb zicht op beide kanten, als er iemand zou komen kan ik ze op tijd verwittigen dat ik een model aan het fotograferen ben en ze even moeten wachten.’

Terwijl ze zichzelf van haar kledij ontdeed, haalde ik mijn boeien en touwen uit.

‘Doe deze hakken aan en ga tegen het hek staan.’

Ik klom op het hekken aan de andere kant zodat ik haar handen boven haar hoofd vast kon maken. De eerste foto was dus een simpele pose. Maar ik hield van uitdaging. Uit mijn jaszak haalde ik een setje tepelklemmen. Ze keek me met grote ogen aan en beet op haar lip toen ik de klemmen op haar stijve tepels plaatste.

Nadat ik ook hiervan enkele foto’s nam deed ik haar een blinddoek om. Haar hartslag versnelde. Het was duidelijk dat ze nerveus was. Ze stond weerloos voor me en we konden betrapt worden. Ik vond het juist leuk en spannend om hiermee te experimenteren.

De spanning was waar te nemen in haar lichaam. Dat was exact de houding die ik op de foto wilde hebben. Geen geacteerde emoties, maar échte gevoelens.

Haar lippen stonden stijf op elkaar, haar ademhaling was oppervlakkig en ze spande haar spieren op. Ik streelde haar schouders en ze schrok op.

‘Shhht, rustig maar ik ben het.’

De blinddoek ging af, gevolgd door de tepelklemmen en de boeien. ‘Blijven staan meisje. Ik ben nog niet klaar met je.’

Ik haalde mijn rode touwen uit en begon haar lichaam te verbinden. Haar armen hield ze omhoog zodat ze een horizontale lijn vormden. De touwen gingen kris kras over haar lichaam en verdwenen in een soort spinnenweb achter haar. Ze kon geen kant meer op. Ik nam mijn tijd om foto’s te nemen voor ik haar los maakte.

‘Goed gedaan, kleed je maar aan dan kunnen we ons gaan opwarmen.’