Hoofdstuk 7

Levi

 

Wat heb ik mezelf eigenlijk aangedaan?

Die vraag spookt al door mijn hoofd sinds ik de straf heb uitgesproken. Nora kan wel een uitdaging aan, ze is sterk genoeg. Alleen heb ik mijn eigen beheersing onderschat.

De nood om onze connectie te hebben is groot, ondanks dat ik mezelf geen beperkingen heb opgelegd is er meer afstand en dat haat ik. Morgen is het voorbij, dan spendeert ze verdomme de hele dag in mijn bed als het van mij afhangt.

 

Aangezien ze vanmiddag naar Elza moest met haar afgewerkte foto’s heb ik een hele stapel administratief werk weggewerkt in de club. Ze kan hier elk moment zijn, een laatste scène voor haar strafweek om is.

Kai komt mijn bureau binnen en overhandigt me de sleutels.

‘Veel plezier vanavond en onthoudt wat ik gezegd heb,’ knipoogt hij.

‘Ja ja, ik ben geen newbie Dom hoor,’ antwoord ik met rollende ogen. Net als hij naar buiten gaat stapt Nora mijn kantoor binnen. ‘Dag schoonheid,’ begroet Kai haar met een kus op de wang. Ik wil een leeg flesje water naar zijn hoofd smijten, maar hij snelt de deur uit. Nora glimlacht en schudt haar hoofd. ‘Jullie twee zijn soms echt niet te doen.’

‘Ben je er klaar voor?’ vraag ik terwijl ik achter haar sta.

Ze verstijft een beetje maar houdt haar rug recht. Sterke sub. ‘Ik heb geen keuze hé,’ mompelt ze. ‘Die heb je altijd subje,’ fluister ik in haar oor terwijl ik haar hals belaad onder de kussen. ‘Kom, we gaan.’

Met haar hand in die van mij verstrengeld wandelen we door de club naar de speelkamers.

Ik stop voor de deur van mijn broer zijn ruimte. Nora kijkt me met een vragende blik aan, niet verwachtende natuurlijk dat ik mijn eigen kamer niet ga gebruiken. ‘Vanavond heb ik speciale plannen met jou, Kai zijn kamer is daar beter op voorzien.’ Haar gezicht verandert, ze begrijpt precies waar ik op doel. Het is iets waar ik me niet vaak mee bezig houdt, touwen, zijn Kai zijn thuishaven.

Ze kleedt zichzelf uit en blijft staan, met haar hoofd gebogen en benen licht gespreid. Goed zo.

Ik neem haar hand vast en begeleidt haar naar de plek waar ik haar wil hebben. Kai heeft verschillende touwen klaargelegd in allerlei lengtes en diktes. Er liggen zelfs briefjes bij waarvoor ze het best gebruikt worden. Ik rol met mijn ogen maar kan niet voorkomen dat er een glimlach op mijn gezicht verschijnt. Ondanks dat ik jarenlange ervaring heb, is bondage zijn vakgebied en het is fijn dat hij me wil helpen, al weet ik zelf best wel wat wel en niet kan.

‘Benen wat meer open, armen naast je.’

Ze gehoorzaamt meteen en ik neem het eerste bundeltje touw vast waarmee ik een harnas knoop rond haar lichaam, startend rond haar hals, onder haar borsten langs haar buik en tussen haar dijen. Dit stukje is puur voor het uitzicht, versiering van haar lichaam. Als alles vastgeknoopt is, loop ik een rondje om haar heen om haar te bewonderen. Mijn prachtige sub.

De volgende bundels zijn dikkere, langere touwen die meer geschikt zijn om een persoon te kunnen dragen. Ik bereid alles voor, bevestig alles in de ringen, zorg dat ik veilig kan werken en dat ik alles binnen handbereik heb liggen.

Dan plaats ik de mobiele bank onder de ringen en laat ik Nora er op liggen. Het eerste touw bind ik vast rond haar schouders, hals en onder haar borsten. Het tweede start boven haar heupen, gaat via haar billen naar haar dijen en heet een derde draagvlak net boven haar knieën. Als alle touwen goed vastzitten bevestig ik ze in de ringen en trek ik ze omhoog. Ze houdt haar lichaam tamelijk gespannen, maar zodra ze voelt dat ze helemaal los is van de bank en alles goed stevig zit ontspant ze zichtbaar. Het is fantastisch om te aanschouwen.

De bank plaats ik een beetje verder en ik loop nog een rondje om haar heen, maak een foto met mijn mobiel en ga dan bij haar staan. Ik kus haar zacht, ze moet haar hoofd optillen en wat opzij draaien om me tegemoet te komen, maar beantwoordt de kus met volle overgave.

Een goedkeurende grom verlaat mijn keel terwijl ik mijn hand over haar borst beweeg en voel hoe hard haar tepel is. Ik durf mijn hand ervoor in het vuur steken dat ze nat is tussen haar dijen.

‘Weet je hoe hard ik ben, enkel maar door naar jou te kijken en me voor te stellen wat ik allemaal met je kan doen?’ Ze lost een zachte kreun en sluit haar ogen. Ik haal de blinddoek uit mijn achterzak en doe hem om. Dan haal ik ook de tepelklemmen uit mijn zak en plaats ze over haar tepels. Ze hapt naar adem, maar herstelt zichzelf snel.

Ik haal een leren flogger uit, samen met een bullet vibrator en het kleine radarwieltje.

Het wiel laat ik over haar huid gaan, langs haar hals, borsten, buik en haar venusheuvel. De probeert haar rug te krommen, wilt het kietelende gevoel waarvan ik weet dat ze er een hekel aan heeft ontwijken, maar dankzij haar positie kan ze geen kant op. Ze giechelt, het is een schattig geluid maar ik wil dat ze stil is. ‘Stil blijven of ik doe je een gag om.’

Ze slikt en perst haar lippen op elkaar. Het wieltje prikt in haar dijen, ik duw harder door zodat ze het beter voelt en ik de aflijning van de pinnen zie op haar huid. Ze houdt zichzelf stil, wat me uiterst tevreden stelt.

Ik neem de flogger en laat hem zacht op haar huid landen. Cirkel om haar heen en vind een ritme waarin de zweep haar huid raakt, haar buik, borsten, dijen en billen. Al snel krijgt ze een licht roze gloed en voel ik mijn ballen pijnlijk samentrekken in mijn jeans. Ze is zo ontzettend verleidelijk in deze positie, volledig overgeleverd aan mij. Misschien moet ik vaker met touwen werken.

Ik bevestig een extra touw in de ringen en bindt haar ene been ermee vast, vooraleer ik de andere eruit los. Zo kan ik haar houding aanpassen en haar benen wat meer spreiden. Haar vocht glinstert op haar huid en ik kan mezelf dan ook niet tegenhouden om haar schaamlippen te likken. Haar heupen schokken van het plotse gevoel en ik geef een lichte slag tegen haar clitoris. Dan is het tijd voor mijn kleine trillende vriendje. Krachtig genoeg om haar in een halve minuut te laten klaarkomen. Voor ik hem op haar huid zet, zet ik het apparaatje aan en wandel ik rond haar, houd het dichtbij haar huid maar er niet tegen. Ze hoort de trillingen en spant zichzelf op in verwachting. Met een lichte aanraking laat ik hem over haar arm gaan, via haar oksel naar haar zij en borsten. Ik cirkel rond de tepelklemmen en ga via haar buik naar beneden, houd de vibrator even tegen haar klitje en zak dan af naar haar opening. Met een soepele beweging laat ik het in haar glijden. Ze kreunt, luid waarop ik hem er meteen uithaal. ‘Wat had ik gezegd over het stil zijn?’

Opnieuw stoot ik naar binnen, beweeg langzaam in en uit, wetende dat ik haar helemaal gek maak. Om het haar nog moeilijker te maken neem ik het radarwiel er weer bij en ga ermee over haar schaamlippen en klit. Ze jammert, kan haarzelf niet tegenhouden geluid te produceren en ik stop. Houd de vibrator stil in haar en druk harder door op haar klit met de pinnetjes. Dit vergt mijn opperste concentratie, één verkeerde beweging kan haar doen ontploffen. Ze staat immers al een hele week onder spanning. Maar ik ken Nora, ik weet dat ze het aankan. Een druk op het knopje brengt de trillingen terug. Ze hapt naar adem, trilt, maar ik stop net op tijd om haar niet over dat felbegeerde randje te trekken.

‘Goed gedaan subje,’ fluister ik tegen haar oor. Ik maak haar voorzichtig los, draag haar naar de tweezit in de hoek en houd haar stevig tegen me aangedrukt.

Nooit, maar dan ook nooit meer haal ik het mezelf in het hoofd haar een week lang een orgasme te ontkennen.