Hoofdstuk 5

Uitgeput ga ik in bed liggen. Mijn haren zijn nog steeds nat van mijn uitgebreid bad, dus heb ik ze ingevlochten. Eerlijk gezegd had ik verwacht dat Levi me ging opzoeken in de badkamer, één of ander kinky spel tevoorschijn ging toveren en dan weer verdwijnen, maar hij liet zich niet zien. Zou hij het vergeten zijn?

De straf?

Nee, het is Levi, die vergeet zoiets niet.

Gisteren kreeg ik een dag rust van hem. Dat had ik niet verwacht, maar ik was er blij mee. De fotosessie met Lilly verliep probleemloos en ik heb vandaag de hele dag gespendeerd met het bewerken van de foto’s. Ze zijn exact zoals ik had verwacht. Ik kan niet wachten om Elza haar reactie te zien.

Levi loopt de slaapkamer binnen en komt naast me liggen. Naakt.

Verward kijk ik op, maar zeg niets. Hij kijkt me aan. Vurig, en met een duister randje.

‘Uitkleden.’

Dat ene woord bezorgd me meer rillingen dan wat dan ook op dit moment. Hij is het niet vergeten.

‘Raak jezelf aan.’

Met bevende handen streel ik mijn buik. ‘Borsten,’ beveelt hij streng. Ik betast mezelf terwijl hij toekijkt. Zijn penis wordt harder. Hij neemt hem vast en knijpt er in. Het is zo erotisch om te zien… ik wil hem zo graag in me voelen dat ik kreun.

‘Blijf met je linkerhand je borsten strelen, ga met je andere hand lager,’ gromt hij.

Zodra mijn vingers mijn gevoelige vlees aanraken schiet er een schok door mijn hele lijf. Ik ben zo nat, ook al heeft hij me met geen vinger aangeraakt.

‘Vinger jezelf.’

Dit is een echte kwelling. Ik kan heel snel klaarkomen als ik mezelf bespeel en dat weet hij. Langzaam begint hij zichzelf te strelen terwijl ik mezelf penetreer.

‘Je gaat door totdat ik klaarkom.’

Meent hij dit serieus? Hij is een pro in zijn eigen orgasme uitstellen, dit kan hij me heel moeilijk maken.

Ik probeer mezelf het makkelijk te maken door heel langzaam te bewegen en niet te veel wrijving te veroorzaken waardoor ik onvoldoende stimulans heb. Nouja, ik dacht dat het slim was…

‘Denk je nu echt dat ik je niet doorheb?’ gromt Levi. ‘Ik kan dit eindeloos uitstellen en zolang jij jezelf zo aanraakt zal ik dat doen ook. Raak jezelf aan zoals ik het zou doen.’

Gefrustreerd kreun ik, vooral uit protest. Ik verzamel voldoende moed om door te gaan en het ritme aan te houden dat hij van me verlangt. Normaal houd ik dit hooguit een minuut vol aan dit tempo. Hij begint zichzelf harder af te trekken, zet meer druk en maakt daarbij verschrikkelijk sexy geluiden. Automatisch ga ik mee op zijn tempo. Hoor hoe mijn vochtigheid zuigende geluidjes maakt iedere keer als mijn vingers in mijn vagina verdwijnen.

‘Je bent zo verdomd geil,’ zucht hij. Ik zie zijn heupen trillen, voel hoe hij er bijna is en dan kreunt hij, zo verdomd luid dat ik alleen al door dat geluid zou willen klaarkomen. Hij komt klaar op zijn buik en meteen stop ik, omdat het gevaar dat ik zijn opdracht verbreek nu echt te riskant wordt. ‘Dat was leuk,’ zegt hij speels. ‘Nog twee dagen,’ voegt hij eraan toe. Ik wil vloeken en met mijn ogen rollen, maar in plaats daarvan schenk ik hem mijn mooiste glimlach toe. ‘Slaap nu maar. Ik ga douchen.’ Terwijl hij naar de badkamer loopt en me daarbij perfect uitzicht geeft op zijn prachtige kont, probeer ik mijn gedachten te focussen op iets onaangenaams. Alles is goed, zolang het me maar afleidt van dit gekmakende gedoe.