Hoofdstuk 3

20u in de club

Nieuwsgierig staar ik naar zijn bericht. Wat heeft hij voor vandaag gepland? Ik ben opgelucht dat hij me niet weer op mijn werk komt opzoeken om zijn straf te innen, maar in de club zijn de mogelijkheden eindeloos.
Lilly komt naar me toe en gaat zitten. Ze denkt dat dit een vriendinnenlunch is, maar dat is het niet. Ik heb haar namelijk in gedachten voor mijn fotoshoot en wil haar vragen of ze model wil staan. Lilly is helemaal geen model. Haar weelderige bos rode krullen, roomwitte perfecte huid en diepblauwe ogen passen perfect bij wat ik in gedachten heb. Vurige passie. Het is nou eenmaal een valentijnsshoot, wat is er dan beter dan een passionele uitstraling? Ik heb niets aan die arrogante modellen die alles instuderen en geen echte emoties tonen. Ik heb geen nood aan een actrice die doet wat er van haar gevraagd wordt enkel en alleen omdat ze er dik voor betaald wordt. Lilly is een echte vrouw, met een sterk karakter en een mooi lichaam, rondingen die perfect in verhouding zijn en prachtig passen bij de lingerie. Al zal ik wel een grotere cupmaat nodig hebben dan voor Jenni.
'Ik heb al besteld, jouw lievelingsbroodje en verse soep,’ zeg ik als ze de menukaart vastneemt. ‘Heerlijk,’ antwoordt ze.

‘Ik uhm… moet je eigenlijk iets vragen,’ zeg ik een beetje onzeker. Wat als ze toch nee zegt? Dan zit ik echt in de shit en moet ik wel zo een model nemen waar ik het niet bij voel. Ze kijkt me aan en ziet in mijn blik welke kant ik opga. ‘Ik heb een fotoshoot te doen deze week en mijn modellen zijn niet zo passend bij wat ik in gedachten heb. Jij daarintegen…’
'Oh nee Nora. Nee, nee, nee. Ik ben geen model. Kijk dan toch naar me. Absoluut niet de juiste maat.’

'Je bent juist perfect. Reclame waar een echte vrouw op staat in plaats van een magere panlat zonder emoties is precies wat ik wil. Jij bent een prachtige vrouw en je straalt precies uit wat ik zoek. Alsjeblieft Lilly, ik doe alles wat je maar wilt.’ Ze kruist haar armen en trekt haar wenkbrauw op. ‘Alles?’

‘Nouja… bijna alles?’ piep ik.
'Je neemt een volledige week mijn bardiensten over in Alistu.’
'Deal.’
'En mijn schoonmaakwerk neem je er ook bij.’

'Oké,’ zeg ik zo zelfverzekerd mogelijk. Ik haat die bardiensten. Drankjes mixen is niet aan mij besteed.

‘Dan doe ik het.’
Enthousiast spring ik op en omhels ik haar. ‘Dank je, dank je, dank je,’ kir ik.
'Al goed Nora, je knijpt me helemaal fijn. Zeg me waar en wanneer ik er moet zijn.’

'Morgen, tien uur in mijn privé-studio.’

 

***

 

Gekleed in een rood korset met leren rok, netkousen en zwarte hoge hakken stap ik de club binnen. Mijn rug zo recht mogelijk, mijn blik strak voor me uit. Diep vanbinnen ben ik bloednerveus, maar dat verberg ik zoveel mogelijk. Al weet ik dat Levi me meteen doorgrondt.

‘Daar ben je,’ zegt hij met een grijns. ‘In de grote speelkamer staat een bank klaar. Kleedt je om en wacht daar op mij, in gepaste houding.’

Hij geeft me een klein tasje aan en draait zich om. De grote speelkamer? Dat is de openbare ruimte. Gaat hij openbaar met me spelen? Dat is helemaal zijn stijl niet. Verward ga ik naar zijn bureau om me in alle privacy om te kleden. Het setje, bestaande uit een kanten zwarte string met een kanten bh passen perfect. 
Enkele minuten later begeef ik me naar de ruimte waar de bank staat. Precies in het midden van de ruimte. Met één licht die erop schijnt. De rest van de kamer is omhult in duisternis. Levi staat bij de bank op me te wachten. Zijn hele houding straalt dominantie uit. Ik richt mijn blik naar de grond en ga voor hem knielen, precies zoals hij van mij verwacht.

‘Deze sub heeft een regel overtreden en moet de gevolgen daarvan dragen,’ begint hij te spreken. We zijn duidelijk niet alleen.

‘Ik ga jullie demonstreren hoe je een sub helemaal gek kan maken zonder ze te laten klaarkomen. Let wel, onervaren subs hebben vaak nog niet voldoende controle over hun lichaam en kunnen fouten maken. Nora echter, zal mij niet teleurstellen.’

Hij heeft wel veel vertrouwen in mij vandaag.

‘Leg je in positie.’

Ik kom overeind en ga op de bank liggen. Hij doet me geen blinddoek om, maar bindt wel mijn polsen vast, alsook mijn dijen, buik en enkels. Ik kan geen kant meer op. Normaal vind ik dit heerlijk, maar nu ik helemaal niet weet wat er me te wachten staat is het best eng.

Hij trekt mijn string naar beneden en streelt langs mijn schaamlippen, die al vochtig zijn. Hij smeert mijn eigen opwinding uit en haalt een paar balletjes uit zijn broekzak, toont ze aan zijn publiek en brengt ze dan bij me in. De string schuift hij opnieuw op zijn plek.

‘Balletjes geven extra stimulans, die het de sub moeilijker maakt,’ legt hij uit.

Hij neemt één van de drie zwepen die op een tafeltje klaarliggen in zijn handen en begint me op een zacht ritme op te warmen. Eén blik op het tafeltje doet mijn zenuwen toenemen. Hij zal het me echt moeilijk maken. De flogger raakt mijn huid op meerdere plekken. Mijn billen, dijen, heup, schouders en af en toe laat hij hem met uiterste precisie tussen mijn benen landen. De bank staat zo gepositioneerd dat mijn achterste niet te zien is door ons publiek. Ze kijken naar me vanaf de zijkant. Zo geeft Levi niets bloot van mij dat hij voor zichzelf wil houden. Slim bedacht.

Hoe harder zijn slagen worden, hoe meer ik de weerstand voel van de balletjes in mijn binnenste. De tintelingen die ze veroorzaken geven me inderdaad meer stimulans waardoor het makkelijker zou zijn om klaar te komen. Alleen is dat het hele punt. Ik mag het niet.

‘Dit was het opwarmertje,’ fluistert hij in mijn oor. Nu komt het echte werk.’