Hoofdstuk 1

Ik stap de deuren van Alistu binnen en wordt overvallen door de opzwepende muziek die door de boxen knalt. Het staat in directe verbinding met mijn heupen en ik voel de drang om te dansen. Toch is het vreemd dat de muziek speelt, want we zijn gesloten. Of is het al later dan ik dacht?

Levi stapt uit de duisternis en komt langzaam naar me toe. Hij draagt een bleke jeans, die uiterst laag en sexy om zijn heupen hangt en beweegt sierlijk, als een leeuw die zijn prooi besluipt. Mijn hartslag stijgt en ik voel hoe mijn bloed zich verzamelt in zuiderse gebieden van mijn lichaam. Zijn blik - zijn Dom-blik - nagelt me aan de grond vast. Ik sla mijn ogen neer, hou mijn armen langs me en voel meteen mijn overgave naar hem toe.

‘Flinke sub,’ gromt hij op een verleidelijke, lage toon als zijn vingers door mijn haar woelen. ‘Kijk me aan.’ Het vuur laait op in mijn buik als ik de passie in zijn ogen ontmoet. De vage beloften van wat er komen zal zorgen ervoor dat mijn lichaam in lichterlaaie staat. Hij legt zijn hand in mijn nek en begeleidt me doorheen de grote zaal naar een hoekje waar een fluwelen bank staat. Ik mis de zak niet die ernaast op de grond staat. Levi gaat zitten, legt zijn armen over de rugleuning en kijkt me aan met een blik die meerdere vrouwen doet smelten. Een blik die alleen mij toebehoort. ‘Dans voor me.’

Oké. Die zag ik niet aankomen, maar dit kan leuk worden. Met gesloten ogen concentreer ik me op de muziek. De opzwepende beat doet mijn heupen automatisch heen en weer wiegen. Langzaam zoek ik het ritme die me één maakt met de melodie. Mijn lichaam beweegt als vanzelf mee en ik zoek dat plekje in mijn hoofd waar ik mezelf hieraan kan overgeven. Zelfs met mijn ogen dicht, voel ik Levi’s blik op mijn huid branden. Zijn energie hangt rond me, houdt me in bedwang, ook al raakt hij me niet aan. We bevinden ons in een ruimte waar minstens honderd man binnen kan, maar het voelt alsof we in een kleine kamer van twee bij twee staan.

Levi heeft het talent om me te besluipen zonder dat ik daar iets van merk. Zijn vinger streelt mijn hals en ik verstijf van de plotse aanraking. Ik voel de warmte van zijn lichaam door mijn kleren heen. Hij haakt zijn vinger achter de zoom van mijn jeans en trekt zacht. ‘Uit.’

Met gracieuze bewegingen gaat hij terug zitten met een kleine afstandsbediening in zijn handen. De muziek verandert, een sneller ritme, nog steeds verleidelijk maar niet meer zo loom. Deze beat vraagt om snellere bewegingen. Mijn heupen gaan van links naar rechts en ik draai opzettelijk mijn kont naar hem toe. Ik knoop mijn jeans los en trek hem over mijn heupen naar beneden. Zo elegant mogelijk stap ik eruit en schop het hoopje stof aan de kant. Daarna begin ik de knopen van mijn blouse los te maken. Zijn blik volgt elke minuscule beweging die mijn lichaam maakt. Ik voel mijn opwinding toe nemen. Voel het vocht dat zich tussen mijn benen verzamelt. De bobbel aan zijn kruis laat niet veel aan de verbeelding over. Hij wil mij net zo graag als ik hem. Alleen weet ik niet waarom hij ons beide zo laat lijden. Levi is een man die houdt van de directe aanpak. Dit is absoluut geen snelle manier om mij naakt te hebben. De muziek speelt door. Zachter dan voorheen, instrumentaal met strijkers, een fluit en misschien een harp? Geen idee… maar het heeft een bepaalde sfeer die me in zijn macht houdt. Met een vlotte beweging maak ik mijn bh los en gooi hem recht op zijn schoot. Spelend met mijn tepels laat ik mijn heupen op de muziek mee wiegen. Hoe kan hij zijn controle zo goed behouden om stil te zitten? Ik zie en voel zijn spanning, merk aan alles dat hij me wil bespringen. Mijn string valt aan mijn voeten neer waardoor ik naakt voor hem sta. Zijn blik verschroeit mijn huid. Ik wil mezelf aan hem geven. Meer dan wat dan ook. Zijn blik verandert. Het is amper te zien, maar ik ben oplettend genoeg om alle minuscule bewegingen in de gaten te houden. Hij heeft geen woorden nodig om mij toe te spreken. Elke vezel in mijn lijf is afgesteld op hem. Ik sluit mijn ogen en kniel, handen achter mijn rug, benen een beetje gespreid en mijn hoofd gebogen. Kijkend naar de grond. Ik voel het kippenvel op mijn huid, voel hoe de rillingen over me heen lopen, niet van de koude, maar de verwachting. Bijna volledig geluidloos staat hij op. Wandelt rondom mij, ademt diep in en uit.

‘Je bent prachtig,’ fluistert hij. Zijn vingertoppen strelen vederlicht over mijn schouderblad. ‘Kom, volg me.’

Hij wandelt richting de grote speelkamer en ik volg gedwee. Midden in de ruimte staat een bank klaar. Zonder dat hij me instructies moet geven leg ik me erop. Hij gromt zacht en streelt mijn ruggengraat, bindt mijn polsen samen en maakt enkele riemen vast aan mijn benen en enkels. Mijn lichaam ontspant meteen. Ik sluit mijn ogen en focus me op mijn gevoel. Hij streelt mijn billen en dijen. Wisselt zijn zachte aanrakingen af met hardere bewegingen. Zijn baard kietelt mijn huid als hij kusjes plant op mijn ruggengraat.

Ik hoor het geluid van een flesje dat opengaat. Niet veel later druppelt er olie op mijn huid. Hij begint me te masseren met stevige bewegingen en mijn huid begint te tintelen. Warmt op, staat in brand. Wat is dit voor olie? Vraag ik mezelf in gedachten af. Het voelt niet als een gewone massageolie, die wordt zo warm niet. Het lijkt alsof hij vloeibare was gebruikt dat pas na huidcontact zijn warmste temperatuur bereikt. Overal voel ik hitte, mijn schouders, rug, billen. Hij spreidt mijn benen nog verder en druppelt meer van het goedje op mijn huid. Enkele druppels vallen recht op mijn schaamlippen. Een zachte kreun komt uit mijn mond. Zijn vinger glijdt tussen mijn plooien en vindt mijn ingang. Hij stoot zacht naar binnen, vindt een ritme waarmee hij me helemaal gek maakt van verlangen.

Zijn vrije hand geeft me enkele klappen tegen mijn dij, terwijl zijn vinger op hetzelfde ritme steeds in me pompt. Hoe doet hij het toch om zich op twee verschillende dingen te focussen?

Meer druppels vallen op mijn verhitte huid. Met cirkelvormige bewegingen masseert hij mijn billen en kringspier. Ik zucht gefrustreerd, niet zeker of ik zijn vingers daar wel wil met die warm makende olie. Hij voelt mijn weerstand, begint mijn klit te strelen om mijn gedachten af te leiden van waar het echt om draait en verdorie, het werkt. Zijn duim penetreert me achterin en ik hap naar adem als de hitte zich uitbreidt naar mijn anus. De sensatie wordt me te veel. De prikkelingen overdonderen me en het lukt me helemaal niet om het tegen te houden. Met een gesmoorde kreun kom ik klaar. Snel en hard, met zijn duim nog steeds in mijn kont, zijn vingers op mijn klit. Hij gromt achter me, geeft me een harde klap op mijn billen en trekt mijn haar naar achter. ‘Had je toestemming?’ vraagthij met een lage, diepe stem bij mijn oor.

‘Nee Meester,’ mompel ik diep teleurgesteld in mezelf. ‘Ik zal je moeten straffen,’ zegt hij berispend. Hij maakt me los en laat me opnieuw voor hem knielen. ‘Ik ga je elke dag bespelen, je gek maken van verlangen. Je mag niet klaarkomen tot op valentijn.’

Wat? Dat is nog een hele verdomde week!

Hoe ga ik dat in hemelsnaam volhouden?