Iets persoonlijks meegeven met je personage

Als schrijver geef ik mijn personages meestal eigenschappen mee van mezelf.

 

Vandaag geef ik wat meer inkijk in het personage Nora.

 

Nora is model én fotografe. Ze fotografeert voornamelijk modellen en is een fotografe die graag afwijkt van het klassieke. Ze is graag vrij in hoe ze een opdracht uitwerkt, loopt graag buiten de lijnen en bedenkt graag nieuwe locaties waar ze foto's neemt. Ze gaat graag op ontdekking om nieuwe plaatsen te leren kennen die van pas kunnen komen voor haar fotoshoots.

 

Zelf fotografeer ik geen modellen al is fotografie wel een passie van mij.

Waar ik wel al enkele jaren ervaring in heb is urbex fotografie.
Voor degene die het niet kennen: urbex fotografie is verlaten panden gaan ontdekken en fotograferen. Dit kan werkelijk van alles zijn. Een verlaten fabriek, een huis die al jaren leeg staat, een school en zelfs sommige kerken behoren toe tot de urbex categorieën.

Het is iets wat mij aantrekt omdat het natuurlijk best spannend kan zijn en je op plaatsen komt waar je normaal gezien niet kan komen.

Zo heb ik ooit in het midden van een koeltoren gestaan.

Helaas zijn er ook vele die de term urbex niet echt respecteren en er hun eigen ding van maken. Vandalisme en diefstal is helaas een veel voorkomend iets binnen deze fascinerende wereld. Ik ben dan ook een zeer grote fan van het spreekwoord 'Take nothing bus pictures, leave nothing but footprints.'

 

Maar goed...

Zo kwam ik dus ook op het idee om één van mijn eigen avonturen echt te verwerken in het verhaal van Nora, met natuurlijk de nodige veranderingen om het te doen passen.

 

Ik ben best wel benieuwd wat jullie denken bij deze onderstaande foto.

Wat heeft Nora er voor gedaan om hem te nemen?

Zou ze een echte waaghals zijn, of toch eerder voorzichtig?

Welk gevoel krijgen jullie zelf bij onderstaande foto?

Later deze week zal ik een klein stukje uit de scene plaatsen die past bij deze foto, die dus gemaakt werd tijdens één van mijn eigen urbex avonturen en me de inspiratie gaf om een hoofdstuk er van uit te werken in het verhaal 'verbroken'

 

Benieuwd hoe het verder gaat? 
Kijk hier voor het vervolg.

Reactie plaatsen

Reacties

datafastproxiespx01
8 maanden geleden

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/